Skip to main content

 

Bloemen

Vanaf 2023 hebben wij geen zomergoed meer. Wij gaan door met planten voor de moestuin, kruiden, fruit en vaste planten voor de insecten.

Gestopt met bloemen

Vanaf 1987 hebben we perkplanten geteeld. Tot vorig jaar. 

Onze passie ligt altijd al meer bij de moestuin. Daarom hebben we naast de perkplanten veel groenteplanten gehad. De laatste jaren, zeker in en na de corona jaren, is er steeds meer interesse in het zelf telen van je eigen groenten. 

Voor perkplanten moeten wij een minimale hoeveelheid inkopen. Wij zitten al jaren aan die minimale hoeveelheid. Doordat we met de eetbare planten steeds meer ruimte nodig hebben, moesten wij een keuze maken.

Klanten die al tientallen jaren bij ons hun zomergoed halen gaan we enorm missen. De praatjes, de contacten die nu niet meer komen, het zal stil worden. Zoek je geen moestuinplanten, je kunt altijd nog een rondje doen in onze kas en een praatje is altijd welkom.

Actueel op 22 apr 2023;

Vanaf 2023 hebben we geen zomergoed meer. We gaan door met uitsluitend moestuinplanten, kruiden, fruit en vaste planten speciaal voor de insecten.

Wat we wel hebben straks is afrikanen voor de moestuin, en bloemen die eetbaar zijn of als kruiden gebruikt gaan worden.

Wij zijn gestopt met onze perkplanten. Vanaf nu hebben wij alleen planten voor de moestuin.

Nieuws / blogberichten

Heb je vragen over de moestuin
dan kun je me altijd bellen of mailen