Skip to main content

 

Groenten

Onze groente planten worden opgekweekt
zonder te spuiten en zonder kunstmest

Groenten

 Onze groente planten worden opgekweekt zonder te spuiten en zonder kunstmest. Wij houden er zelf ook van, om in onze eigen groentetuin natuurlijk opgekweekte planten te zetten. Wij willen zelf geen gifstoffen binnen krijgen met onze eigen groenten. De voeding die wij onze planten geven is alleen compost. In compost zitten alle stoffen die de planten nodig hebben. Uiteraard heeft een plant meer nodig dan alleen voedingsstoffen. De structuur van de grond, de grondsoort, vochtigheid van de grond, de zon, en op tijd water, tellen ook mee voor een goede groei van een plant.

Als je vragen hebt over hoe je het beste je planten kunt verzorgen kun je ons altijd bellen of mailen. En het makkelijkste is, als je bij ons bent, dan kunnen we al je vragen beantwoorden.

 

Actueel op 30 aug 2023;

Er zjin op dit moment palmkool, winterbloemkool, rode boerenkool, paksoy, chinese kool en alle slasoorten planten aanwezig. Andijvie staat er ook nog.

Boerenkool is er wel maar door de grote vraag op dit moment vrij klein.

Winterprei planten is helemaal op.

Er zijn nog aardbeiplanten op voorraad. Op = op.

Groenten planten

Sla- en koolplanten e.a. € 0,20
Bloemkool, spitskool, savooie kool, rode kool, witte kool, broccoli, koolrabi (groene en rode), spruitkool, chinese kool, paksoi, boerenkool, palmkool, kropsla, ijsbergsla, lollo rossa, lollo bionda, rode ijsbergsla, andijvie, rucola, knolvenkel, knolselderij en bleekselderij.

Boontjes € 0,25
Peultjes, Spercieboontjes, chinese boontjes, snijbonen, capucijners, erwten, boterboontjes. Uiteraard hebben wij ze ook in zaad.

Buitengroente planten € 0,95
Artisjok, augurk, rabarber, kardoen, courgette (groen en geel), en diverse soorten pompoenen.

Zomer en winterprei planten € 0,12

Kasgroente planten € 0,95
Aubergine, meloen, div. soorten paprika en tomaat.

Overige kas groente planten
Komkommer € 1,50
Geënte komkommerplanten € 5,00
Graag even bestellen voor half april, komt maar éénmaal p.j binnen.

Aardbeiplanten € 0,40
te bestellen vóór 15 juli of vóór 1 feb. Rechtstreeks bestelde planten zijn € 0,40. De planten die op dit moment klaar staan in potten voor de verkoop zijn € 0,65.

Nieuws / blogberichten

Heb je vragen over de moestuin
dan kun je me altijd bellen of mailen